Wednesday, October 26, 2016

Yoga socks

Natuurlijk kan ik me best voorstellen dat je nooit geweten hebt dat je voor yoga sokken nodig hebt. Nou is dat ook niet perse zo hoor. Maar het is wel lekker in de koudere tijden van het jaar. En je wilt niet uitglijden op je matje dus hebben de sokken geen hiel en geen teen.
Nu ben ik geen sokkenhaakster noch een sokkenbreister. Ik ben überhaupt geen breister. Maar zo zonder die ingewikkelde hiel en dat moeilijke teenstuk lukt een paar sokken haken heel best. En dat kan eigenlijk iedereen wel die een beetje kan haken.

Het patroontje heb ik uitgewerkt en kun je bij mij bestellen.
Maar als jij nou geen haakster bent en wel aan yoga doet, want ik geloof best dat niet iedereen allebei doet. Hoewel haken ook best wel zen is. Dan kan je een paar yoga sokken bij mij bestellen voor €20.
Stuur maar een mailtje.
Misschien doe je helemaal niet aan yoga maar dan ken je vast wel iemand die dat wel doet. Leuk cadeautje voor de decembermaand! Als je nu aan de slag gaat kun je er zeker een paar maken. Haken!
Het valt me tegenwoordig trouwens wel op dat er heel veel mensen aan yoga doen. Wat hartstikke goed is natuurlijk. Ik zelf begon ooit met yoga toen ik nog op dat warme eiland ver weg woonde.
Heel bijzonder was het toen nog toen ik terug kwam naar Nederland. Ik dacht altijd dat de mensen naar me keken als ik met mijn mat onder de snelbinders wegscheurde op mijn snelle fietsje.
Gaat ze weer met haar matje! Zweverig...

Eigenlijk heb ik nu zelfs het idee dat yoga heel erg hip is. Je kan er zelfs allerlei hippe kleding voor kopen. Prachtig hoor. Maar ik moet bekennen dat ik nu al bijna twintig jaar in dezelfde broek yoga doe. Want het zit zo lekker!!

En koude voeten nam ik op de koop toe in ons kikkerlandje. Maar daar heb ik nu dan toch maar wat op bedacht!
Deze sokjes kun je ook goed bij Pilates aan doen of gewoon lekker thuis.

1 comment:

  1. Wat zijn die echt heel mooi, zag ze eerder deze week al op ig ;-) Leuk
    Groetjes Sofie

    ReplyDelete

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)