Wednesday, December 14, 2011

Goed gevoel

 
Dit weekend ook de sjaal voor een lieve vriendin afgemaakt. De biologische wol is heerlijk zacht en warm. En ecologisch geverfd. Dubbel goed gevoel! Ook heerlijk om mee te haken. Erg mooi materiaal.
Een warm cadeau voor gure dagen. Binnen komt in fases de kerstversiering op gang. Ook word er hard gewerkt aan het afscheidscadeau voor Rozemarijn haar juffie want we hebben ook nog een afscheid voor de kerstvakantie omdat ze in januari naar de eerste klas gaat! Grote meid!
Zo dan doen we gewoon elke dag wat. De ster hangt in elk geval dan weten de herders straks waar ze heen moeten.


Maar dan die kerststal... Wat moeten we daarmee dit jaar. Een mooie kerstgroep ontbreekt eigenlijk. De kleine houten brunaset was geen lang leven beschoren. Het was ook niet van echt hout en dat kan gesabbel niet goed verdragen. Nu ze de sabbelfase een  moment van uitzondering daar gelaten wel gehad hebben kunnen we het er wel op wagen. Het blijft natuurlijk enorm leuk om met Jozef, Maria en alle vriendjes en vriendinnetjes uit de stal te spelen. Het kerstverhaal wordt bijna dagelijks uitgespeeld. Goed we willen gewoon zo'n mooie Ostheimer set. Mmmmmaar dat is ook heel kostbaar. Het gaat wel een heel leven mee!
En dat is natuurlijk ook  meer dan mooi meegenomen!
En ook verantwoord. Dubbel goed gevoel. Dusss...


No comments:

Post a Comment

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)