Friday, September 05, 2014

Dreadful great news!

foto Gerhard Witteveen
Natuurlijk heb ik het al een beetje door laten schemeren. Had ik vaak geen tijd om te bloggen. Schreef ik eens een blogje ging het weer over iets waarvan ik niet wilde zeggen wat het was.
Maar ik heb echt een paar maanden heel hard haken achter de rug. Op het strand, op de bank, voor het huis, tijdens het voetbal (is dat heel erg?), in de tuin, op school en natuurlijk ook op de camping.

En dan vorige week, op mijn verjaardag kwam al het haakwerk bij elkaar voor een fotoshoot. Voor het echie! Toen ik alles zo bij elkaar zag dacht ik bij mezelf; jemig! wanneer heb ik dit allemaal eigenlijk bedacht en ook nog gemaakt??
Voorjaar 2015 komt mijn eerste haakboek uit! Een boek vol door mij bedachte en gehaakte rokjes met een uitleg hoe ik dat deed zodat iedereen  het na kan doen. 
Ik heb wat rond gereden tussen de bedrijven door met al mijn gehaakte spullen, kleding erbij zoeken en leuke spullen voor de foto's. 

En weer door, boodschappen doen , sporten, de was, oh de kinderen ophalen en weer ergens heenbrengen, stofzuigen, opruimen kinderen weer ophalen dan wel wegbrengen, eten maken, het ook samen met de kinderen op eten, weer opruimen, voorlezen (leuk!), knuffelen, aandacht en haken dus! Tellen ook. Want waar ik anders gewoon altijd maar wat doe op mijn gevoel, moest ik nu alles keurig bijhouden. Zodat er een beschrijving staat die klopt. Dat je als je dat nahaakt hetzelfde rokje krijgt en niet een gestippelde olifant ofzo. 
Dat van die beschrijvingen is nog wel een puntje van aandacht de komende tijd. Maar het gaat dus echt gebeuren. Ook al heb ik nog een berg uit te schrijven het boek komt! Zo het hoge woord is er uit en wat word ik blij van dit project en wat krijg ik er een boel inspiratie van. Heerlijk!

17 comments:

 1. Ohhh..... wat ontzettend leuk, gefeliciteerd, ook al is het boek er nog niet:)
  Ik kan me zo voorstellen hoe moeilijk het is om daar al die maanden niets over los te laten, haha, terwijl je er zo mee bezig bent! Succes nog met de schrijverij..... en we maken het mee in 2015. groeten Francien

  ReplyDelete
 2. Wauw wat leuk! Alvast gefeliciteerd met je boek! Mooie kleuren zie ik al!

  ReplyDelete
 3. Wow wat gaaf voor je! Fijn dat je niet meer geheimzinnig hoeft te doen... ;-).
  Heerlijke kleuren en wat een mooie tekeningen... Liefs van Mirjam.

  ReplyDelete
 4. Ziet er veelbelovend uit... Ook je tekeningen zijn mooi!
  Groetjes sofie

  ReplyDelete
 5. Wow wat ontzettend leuk voor je, gefeliciteerd!
  Ziet er goed uit met die tekeningen, vind ik heel leuk ook bij de recepten van je dochter. Succes nog, groetjes, chris

  ReplyDelete
 6. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat van al dat zwoegen :-)
  Ik vind het super gaaf voor je, gun het je met heel mijn hart!

  ReplyDelete
 7. Geweldig lijkt me dat om een boek te mogen maken. Ik ben heel benieuwd hoe het er uit gaat zien.

  ReplyDelete
 8. Wow! Dus toch, heel benieuwd! Ik heb mijn rokje gisteravond afgemaakt, ga er nog een maillot en tshirt bij zoeken en dan erover bloggen, je ziet m snel! Thanks voor de inspiratie!

  ReplyDelete
 9. Dat was dus een te gekke dag die verjaardag en fotoshootdag.
  Succes met alles wat nog komen gaat.

  ReplyDelete
 10. Oh, hoe leuk zeg! Heel veel succes de komende tijd!

  ReplyDelete
 11. Wat leuk, gefeliciteerd!! En succes met nog al het te verrichten werk!

  ReplyDelete
 12. Wow wat een ontzettend leuk (en origineel!;) idee, een boek over rokjes haken. Moeders (en oma's) zullen zich kunnen uitleven op deze kleurrijke projectjes! Superleuk. Moest wel lachen om je opmerking over het uitschrijven van de patroon, dat het er niet uit moest zien al een gestippelde olifant, dat zou toch wat zijn ;)

  Je dagprogramma ziet er uit als mijn dagprogramma, haha, Ja en dan nog tijd vinden om te haken.... en te bloggen en bij iedereen te reageren.. :)

  Succes met alles! Ik hou je blog in de gaten.
  Groetjes, Miriam
  't Bezige Bijtje

  ReplyDelete
 13. All the best for your project !
  Thanks for your visit !
  Anna

  ReplyDelete
 14. En komen al die mooie tekeningen ook mee in het boek? In elk geval van harte gefeliciteerd, een kroon op je werk, een echt eigen boek! En nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  ReplyDelete
 15. Jeetje, dat is niet niks zeg, maar wat zal het je een voldoening geven! Ik ben reuze benieuwd naar je boek, en alhoewel ik voor mijn grote pubermeiden geen rokjes meer hoef te haken, denk ik wel dat er ergens een buurmeisje blij te maken is dus kom maar op met je patroontjes...! Gefeliciteerd ook nog....

  ReplyDelete
 16. Gefeliciteerd! Ben heel benieuwd naar het boek... de foto's zien er vast veelbelovend uit (heerlijke kleurencombinatie op de onderste foto!)|

  ReplyDelete

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)