Friday, December 18, 2015

Kerstkaarten alternatief

Wat een woord is dat eigenlijk, alternatief. Wel heel mooi klinkt het als je het zo uit spreekt. Als ik het langer bekijk associeer ik het met iets ingewikkelds. Ik weet niet wat.
Maar het is niet ingewikkeld. En ook niet zo bedoeld.
Iets alternatiefs bedenken is eigenlijk heel leuk. Namelijk gewoon niet het een maar het ander. Niet persé beter of slechter. En dat het er dan wel een beetje op lijkt. Of op zijn minst mee te maken heeft.
Nu begint het wel ingewikkeld te worden.
Wij wilden dit jaar wel gewoon weer kerstkaarten sturen; nu we best heel gelukkig weer met elkaar in ons eigen fijne huisje wonen.
We maken al heel veel zelf. Zoals dekens, versiering, rokjes, eten en sint cadeaus.
Dus we kochten kerstkaarten bij de Kringloopwinkel. Lekker duurzaam! Dat noem ik dan een goed alternatief voor nieuwe of zelfgemaakte kerstkaarten!
Ik houd ook erg van die oude kaarten. Zonder een website achterop en met een vierkantje voor de postzegel en soms zelf een gekarteld randje. Mag ook best een beetje vergeeld zijn.
We plakken er nog wel wat glimstickers op (ook bij de Kringloop gekocht!).
Wil jij ook een kerstkaart ontvangen? Stuur me dan in een mailtje je adres.
Voor Lien ging er deze week al één op de post.
Want laten we dat vooral niet vergeten. Het beste alternatief voor kerstberichten via Whapp, Facebook of sms zijn ECHTE KERSTKAARTEN bezorgd met de POST!

5 comments:

 1. Wat een goed idee!! Daar heb ik nog nooit aan gedacht, om dat bij de kringloop te zoeken. Zelf sturen we nog steeds gewoon kaarten, met de post. Voor digitale vrienden een digitale kaart, dat dan weer wel ;-).

  ReplyDelete
 2. Hier ook nog steeds ouderwetse papieren post! Al worden het wel steeds minder kaarten.....
  Maar wat een schatjes deze leukerds van de Kringloop. Superidee!!

  ReplyDelete
 3. Fijn om te lezen dat jullie nu weer "best heel gelukkig met elkaar" zijn! :-)

  ReplyDelete
 4. Proficiat dat jullie terug heel gelukkig samen zijn ,de kaarten zijn heel mooi ik hou ook het meest van die oude kaarten van vroeger en nu maak ik ze zelf en ik stuur ze liever met de post dan een met de pc .Via pc vind ik niet zo persoolijk groetjes Marie-Claire

  ReplyDelete
 5. PS en ik hou al de gekregen kaarten bij

  ReplyDelete

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)