Wednesday, February 17, 2016

Verrassing

Aan het haken ben ik. Maar het kan alleen 's avonds of soms overdag. Maar dan heb ik er eigenlijk geen tijd voor. Of neem ik er geen tijd voor.
Het zijn twee dingen die ik maak. Tegelijk. Voor twee meisjes die bijna jarig zijn. Een van die meisjes is onze Robin. Haar vriendinnetje en zij schelen maar twee dagen. Dat is leuk. Maar ze mag natuurlijk niet weten wat ik aan het maken bent!
Ik kreeg van de moeder van dat vriendinnetje allemaal bolletjes prachtig garen. Een fijne linnen en katoen mix. Prachtig garen. Voor de kleine tussendoor steekjes gebruik ik glanzende viscose. Het patroon werk ik meteen uit.
Het idee ontstond al meteen om dan daar iets mee te maken voor de meisjes. VOor hun verjaardag. Aan het prille begin van de lente.

Nog even doorhaken dus! Maar dat is niet erg. Wellicht toch een excuus om er ook overdag als de kinderen op school zijn en het rustig is in huis toch even tijd voor vrij te maken. Dan moet de stofzuiger maar even wachten!

6 comments:

 1. Ja! De stofzuiger moet zeker wachten! Dit worden superleuke verjaardagscadeautjes!
  Groetjes, Sigrid

  ReplyDelete
 2. Gewoon lekker verder haken hoor! Het ziet er nu al mooi uit! Een cadeautje om aan te trekken???

  ReplyDelete
 3. Meid, gooi die stofzuiger en emmer aan de kant en ga lekker haken! Het wordt veel te leuk om steeds weg te moeten leggen ;-)

  ReplyDelete
 4. Wat een feest der herkenning, ook hier liggen twee haakseltjes-in-wording voor twee kleine meisjes ;o) Toeval bestaat niet, hihi. De kleurtjes zijn prachtig, ik ben benieuwd of we hetzelfde aan het haken zijn!

  ReplyDelete
 5. Wat leuk voor die meiden. En die stofzuiger, die kan wel wachten. Die blije gezichten maken dat straks goed.
  Succes!
  Groetjes Sandra

  ReplyDelete
 6. Oeh, ik word nieuwsgierig van al die mooie kleurtjes! Soms toch maar even de boel, de boel laten en lekker doorhaken!!

  ReplyDelete

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)