Saturday, February 21, 2015

Give Away: Rokjes Haken Boek

Zo blij met mijn boek!
Dat deel ik graag. Wil je van mij een exemplaar ontvangen als cadeautje voor je zelf of een leuke verrassing voor iemand anders? Laat dan een berichtje achter. 

Ik stuur je dan een gesigneerd exemplaar! Is dat niet leuk?! Oh ja en ik geef er echt maar eentje weg. Er kan er maar één de gelukkige zijn . Maar het boek is overal te koop. Dus!

55 comments:

  1. super wij willen wel een gokje wagenlijkt ons een leuk boekje

    ReplyDelete
  2. Haha Renée, ik heb het boek al op mijn lijstje bij Bol staan, maar hey, als jij er één verloot dan doe ik mee.....zo één met een woordje van jou.
    Madelief.

    ReplyDelete
  3. Superleuk! Maar ik loot niet mee. Ik zou niet weten voor wie ik een rokje moet haken. Ik gun de anderen meer kans...
    Maar erg lief van je.

    ReplyDelete
  4. Hola y muchas felicidades por tu libro. Si se puede me gustaría participar y tener un libro tuyo, hay traductores para poderlo entender.
    besos

    ReplyDelete
  5. Wat leuk!!! Ik moest direct aan een vriendin van me denken, als ik hem win, is hij voor Mrs Cuddles, mijn lieve vriendinnetje!

    ReplyDelete
  6. Oh, wat leuk, met twee dochters die dol zijn op gehaakte rokjes is het altijd fijn om inspiratie te hebben om eens een ander patroon te gebruiken.

    ReplyDelete
  7. Van harte gefeliciteerd met je boek René!👏 ik zag hem ook al voorbij komen en dacht meteen wat een origineel idee! Ik doe dan ook graag mee aan de giveaway! Groetjes Hiltje

    ReplyDelete
  8. awel ja, ik kan er zelf niet echt iets mee doen maar een vriendin/mama /haakster zou daar heel blij mee zijn denk ik !

    ReplyDelete
  9. Ik doe graag mee en volg je nu ook via Bloglovin. Ik ben gek op praktische dingen haken en zeker ook kleding! Kom maar op!

    Misschien leuk om dan mee te doen aan mijn give away. Je kan/mag 2x meedoen zelfs :D
    www.dianaswereld.nl

    Groetjes
    Diana

    ReplyDelete
  10. gaaf zeg ik maak heel graag kans op je boek lijkt me fantastisch en staat op mijn verlanglijstje dus ik laat de kans om het te winnen niet aan mijn neus voorbijgaan groetjes Jolanda

    ReplyDelete
  11. Ooooooh jaaaaa! Ik doe heel graag mee. Zo leuk dat je boek uit is!

    ReplyDelete
  12. Dat lijkt me een onwijs leuk boekje! Ik draag zelf vaak rokjes en mijn dochtertje ook, maar ik heb er nog nooit één gehaakt. Ik waag dan ook graag een kans om dit boekje te winnen :)

    ReplyDelete
  13. Die kans laat ik natuurlijk niet voorbij gaan! Ik zou heel graag een gesigneerd exemplaar willen winnen, dus ik waag graag een kansje :)

    ReplyDelete
  14. Natuurlijk doe ik mee! Ik volg je blog al een hele tijd via bloglovin.

    ReplyDelete
  15. Super leuk! Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke patronen voor een rokje. Is er gewoon een boek over geschreven. Ik doe daarom graag mee :-D
    Niets is leuker dan dochterlief trots zelfgemaakte creaties draagt.

    ReplyDelete
  16. geweldig, alleen door de voorkant zie je alweer uit naar de zomer! Graag doe ik mee, niet voor mezelf, maar voor mijn moeder. Die altijd klaar staat voor een ander om iets te haken of ze leert ze haken

    ReplyDelete
  17. Zal niet lang meer duren voordat het rokjesdag is... Zo'n exemplaar zou me dan ook erg goed uitkomen.
    Lijkt me een superleuk boekje

    ReplyDelete
  18. Nou ik wil ook graag een gokje wagen om je boekje te winnen.

    ReplyDelete
  19. Dat is een leuke verrassing! Het boekje staat al op mijn verlanglijst, aangezien die rokjes op de voorkant al helemaal supergaaf zijn...
    Dus ja, ik waag graag een kans!

    ReplyDelete
  20. Wat leuk!!!! Had me zo verheugd op je boek, maar heb hem nog niet kunnen kopen. Het is hier thuis een ziekenboeg :-((
    Ik waag dus graag een kans. Een gesigneerd exemplaar van jou is natuurlijk helemaal gaaf!!!!
    Liefs,
    Nadine

    ReplyDelete
  21. Ooo superleuk, mijn kleindochter kan best nog wel een gehaakt rokje gebruiken dus ik waag graag een gokje, fijn weekend, groetjes Linda

    ReplyDelete
  22. En dan kom ik via je reactie op mijn blog hier terecht op jou super leuke blog. Ik ben direct volger geworden en waag ook maar meteen mijn kans om je leuke boek te winnen.
    Groetjes Daisy

    ReplyDelete
  23. Jouw rokjes zien er super leuk uit. Mooi dat we richting voorjaar gaan: ja, rokjestijd. Het wordt door jouw patronen dit jaar vast een rage: gehaakte rokjes. Alle meisjes in mijn omgeving zijn voor.
    Op mijn blog heb ik al wat reclame voor je gemaakt. Ik plaats een link om iedereen op het rokjesboek te wijzen.

    Succes en fijn weekend, Margaret

    ReplyDelete
  24. Wat een super leuke giveaway! Kon je blog overigens niet maar ben er gekomen via 'Haak maar aan'. Ik zou dit boekje heel graag willen winnen voor mijn nichtje van 10. Ze is onlangs gestart met haken en gaat als een tierelier! Ben heel trots op haar dat ze het al zo goed kan! En rokjes, tiener meisjes hebben nooit genoeg rokjes ;)
    Dus met dit boekje zal ze vast heel erg blij worden!!

    Liefs,
    Stefanie

    ReplyDelete
  25. Oh jaa ik doe mee! Wat een leuke give away! Met drie meisjes hier kan ik wel zo´n leuk mooi inspirerend boek gebruiken! Ik ben benieuwd naar je patronen en hoe je boek er uit ziet, vast prachtig en kleurrijk! Ik doe dus mee voor mezelf en de meisjes!

    Groetjes Stella.

    ReplyDelete
  26. Wat leuk! Ik waag heeeeel graag een kansje!

    ReplyDelete
  27. Heel graag! Dan kunnen mijn dochtertjes van vier en een jaar met de rokjes gaan pronken!

    ReplyDelete
  28. Van harte met je boek! super leuk zo´n give away! Ben nog niet zo lang geleden tante geworden van een schattig meisje. (heb zelf 3 kleine boys) dus vind het erg leuk om voor mijn nichtje te haken! kben helemaal weg van rokjes!
    ik draag ze zelf ook veel! Spannend!

    ReplyDelete
  29. Wat een leuke give-away, daar doe ik heel graag voor mee. Zoon zal wel geen rokje willen, maar de twee dochters zouden daar beslist heel blij mee zijn, dan kan ik alvast weer in tweevoud beginnen haken, hahaha :)
    'n vrolijk groetje,
    sneksniltje

    ReplyDelete
  30. Laatst haakte ik zo'n leuk rokje voor onze jongste. Echt een rokje voor de winter, dus inspiratie voor een leuk rokje voor de zomer is zeer welkom. Ik doe dus graag mee!

    ReplyDelete
  31. Met twee meisjes hier in huis die alleen maar rokken willen dragen (ondanks de hele stapel toch ook echt leuke broeken en jurkjes in de kast ...) stond je boek sowieso al op mijn verlanglijstje, maar een gesigneerd exemplaar winnen is natuurlijk nog leuker ;-) Dus ja, ik waag graag een kansje voor dat ene boek!
    Groetjes, Willemieneke

    ReplyDelete
  32. Het duurt nog veel te lang voor ik jarig ben.....
    Daarom waag ik graag een kansje!!
    Liefs!

    ReplyDelete
  33. Met twee dochters van 6 en 2 die nooooooit broeken aan willen en haken mijn grootste hobby is, zou ik wel raad weten met dit boek!

    ReplyDelete
  34. Lijkt me leuk. Rokjes haken voor mijn dochter en kleindochter. Love it!

    ReplyDelete
  35. Wat een ontzettend leuk boek lijkt me dit! Doe heel graag mee!

    ReplyDelete
  36. Nogmaals gefeliciteerd met het uitkomen van je eigen boek! wat zul je trots zijn, en terecht!!!!

    ReplyDelete
  37. Ik loot graag mee! ik draag altijd rokjes of jyrkjes naar mn werk. hoe leuk zou het zijn om mijn eigen gehaakte rokje te dragen!

    ReplyDelete
  38. Ook ik waag graag een gokje om dit ontzettend leuk uitziende boekje te winnen.

    ReplyDelete
  39. Zoooo leuk, rokjes haken voor mijn lieve nichtjes, dus waag ik ook maar een gokje op dit boek. Staat inmiddels op mijn verlanglijstje

    ReplyDelete
  40. aahhh leuk dat boek,leuk rokjes haken voor mijn dochtertje,ik loot heel graag mee

    ReplyDelete
  41. Ook maak ik graag kans op jou boekje... voor alle nichtjes die er zijn en nog komen. ...

    Liefs Cynthia

    ReplyDelete
  42. Leuk zeg!! Is toch wel een beetje een bloggersdroom, een eigen boek uitbrengen, en dat heb jij zomaar (vast niet zomaar, maar met de nodige arbeid, maar toch, je doet het!) gedaan, echt tof! Proficiat!!

    ReplyDelete
  43. Ohhh je meent het ... super! Ik waag graag een kansje op jouw superleuke boek!

    ReplyDelete
  44. Van harte gefeliciteerd met je boek ! Daar kun je trots op zijn. Ik hoop dat ik het expemplaar mag winnen en anders gaan we op pad langs de winkels :)

    ReplyDelete
  45. Het ziet er een heeeeeeeeeeeel mooi boekje uit zou van pas komen om rokjes te haken voor de kleindochter groetjes Marie-Claire

    ReplyDelete
  46. Ik doe graag mee! M'n dochters duimen voor me ;-)

    ReplyDelete
  47. Superleuk boekje! Proficiat en geniet van de publiciteit :-) Laat nu de lente en de zon maar komen en op de eerste "rokjesdag"van het jaar zijn wij voorbereid! XXX

    ReplyDelete
  48. Oh dit lijkt mij zo'n leuk boek! Toen ik 12 jaar was had ik ook zo'n gehaakt rokje en het was mijn lievelingsrokje, de hele zomer lang! Nu heb ik 2 kleindochters, voor wie ik graag ook zo'n leuk rokje wil maken. Dus ik doe graag mee voor de give-away.
    Greta

    ReplyDelete
  49. Wat leuk dat je een boek wil weggeven! Met 2 meiden waag ik graag een kansje!

    ReplyDelete
  50. Wat leuk! Ik doe graag mee. Marije

    ReplyDelete
  51. Verslaafd aan haken en een dochter van zeven in huis ! Hoe mooi kan het zijn ! 😍

    ReplyDelete
  52. Dat zou echt heel leuk zijn voor mijn twee meiden

    ReplyDelete
  53. Ook ik ding graag mee naar dit boek. Al zo vaak voorbij zien komen en ondertussen ontzettend nieuwsgierig naar de inhoud.
    Ben begonnen te haken aan een rokje maar heb geen goed patroon dus dit boek zou daarvoor de oplossing kunnen bieden! Groeten Alien

    ReplyDelete
  54. Congratulations on your book! It looks fabulous. I love knitting and crocheting skirts for my granddaughters. Wish your book was in English.

    ReplyDelete
  55. Ik wil ook heel graag een poging wagen! Het boek ziet er fantastisch uit!

    ReplyDelete

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)