Wednesday, July 27, 2011

Het nieuwe ritme

's Morgens koffie op bed en even tijd voor de krant. Rustig de boodschappen doen zonder weer op tijd terug te hoeven zijn bij school of gym.
Maandagavond lekker hardgelopen in een donker en nat geregend bos. Het rook er zo heerlijk vooral de stukken dennebos waar de lucht zwaar is van de zoete dennegeur. Erg fijn. En stil zo stil dat ik het overvliegende vliegtuig bijna niet kon horen. Zo zwerf ik rond met de hond. En gisteren kwam de postbezorger mijn
fijne zpagettikleuren brengen het begin is al gemaakt!
Even uitproberen en weer uit halen en weer uitproberen en weer uithalen even tellen en weer uit proberen en weer uithalen. Maarrr... Dit wordt het het zal wel wat gaan wegen, maar dan lopen de kinderen er tenminste niet de hele tijd mee te slepen en zitten onze billen lekker zacht op dit dikke kleed in warme, zomerse kleuren.


Nu de zon nog! Daar heeft onze pruimenboom ook behoefte aan, overgewicht deed een grote tak al breken. Nog niet alle vruchten zijn rijp en nog meer regen zal het boompje doen laten treuren. We hebben zo goed en zo kwaad als het ging met touwen een helpende hand geboden. Voorzichtig plukken we de rijpe oogst en wat al gevallen is ach, voor de vogels. Bijvoorbeeld voor mijnheer en mevrouw Merel uit de klimop bij onze voordeur, die hebben een heel vogelgezinnetje te voeden en fladderen af en aan. Ze hebben bijna geen tijd meer om 's avonds hun aria's voor ons te zingen!

No comments:

Post a Comment

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)