Tuesday, July 12, 2011

Rust, ruimte en vrijheid

Heerlijk was het afgelopen weekend. Logeren bij de boer in zo'n grote tent met houtkachel, eigen wc en heerlijke dekbedden. De kinderen vinden het zo fijn daar. En wij dus ook!
De koeien helpen melken, kalfjes en lammetjes de fles geven, konijnen knuffelen en veel, heel veel rondrennen en springen met andere kinderen en elkaar.
Dan genieten papa en mama ook, lekker in het zonnetje met het rustgevende uitzicht op de grazende koeien. Drankje, boek of een haakwerkje in de hand. Verder niks.

Hoewel niks.... Zaterdag hebben we Rozemarijn haar partijtje gevierd. De vriendinnetjes opgehaald, speurtocht over het hele terrein. Daarna fijn spelen en natuurlijk pannenkoeken tot besluit.

Zo eenvoudig leven , de kinderen gedijen er goed bij. 's Morgens wakker worden, laarzen aan en naar buiten. Eitjes rapen bij de kippen even bij de boer kijken en een beetje rondbanjeren in het ochtendzonnetje.  Ontbijten met die eieren van de kippen dat is helemaal een feest, pyjama uit kleren aan en weer op pad. Vriendjes maken met de dieren of met andere kinderen.
Dat de kinderen nooit meer naar huis willen als de tijd er op zit is geen verrassing. Maar we komen gewoon weer terug. En ook hier kunnen we lekker in de tuin maar vanmorgen moesten ze weer naar school en bah daar hebben we geen zin in en waarom hebben wij niet zo'n grote trampoline en een grote plaats met heel veel skelters...
Nog twee weekjes moeten we ons een beetje naar de klok voegen en dan is het vakantie!

No comments:

Post a Comment

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)