Wednesday, April 06, 2016

Instagram

En toen had ik een smartphone. Eindelijk. Zo lang getwijfeld. En wat ik dus heel graag wilde als ik een smartphone zou hebben was instagrammen. Dat is vast niet echt een werkwoord en het voelt ook niet als werk maar wel als heel leuk.

Dus vanaf nu heb ik een instagram account en ik ben nog in de ontdekfase waar anderen natuurlijk alweer helemaal thuis zijn daar. Ik weet van bloggers die gestopt zijn met bloggen en alleen nog maar op instagram posten. Ook leuk. Fijne plaatjes kijken is heerlijk. Maar ik geloof toch dat ik ook nog wil blijven bloggen.
Ja dat doe ik. En dan accepteer ik gewoon dat het niet elke dag kan. Hoeft ook niet. Als het goed voelt is het goed!
Dus.


5 comments:

 1. Hoe herkenbaar!!! Die smartphone gaat er hier ook komen of een phablet, vooral voor de vakantie, maar Instagram...? Ik kom nu al tijd tekort om een beetje fatsoenlijk op blogjes te reageren, dus het is beter van niet, maar ook mij trekt het wel, want je ziet af en toe wel moois op blogs en Pinterest van Instagram foto's voorbij komen. Ohoh, dilemma dilemma ;) Ik dacht dat je ook wel op Instagram kon zonder smartphone?? Duidelijk dat ik er ook het fijne nog niet van weet, ben ik gelukkig niet de enige, ik dacht nl. van wel ;) Have fun!

  ReplyDelete
 2. gelukkig dat je ook blijft bloggen, er zijn al vele blogsters verdwenen vanwege instagram, het moet allemaal snel tegenwoordig, jammer is dat. groet Francien

  ReplyDelete
 3. Ik heb ook instagram maar post daar nooit, tot nu toe, maar wel leuk om anderen te volgen,ik ga je volgen, leuk

  ReplyDelete
 4. Leuk zeg! Ik ga je volgen hoor!
  Fijn dat je ook blijft bloggen!
  Groetjes,
  Nadine

  ReplyDelete
 5. Geniet van je nieuwe speeltje!! Ik ga niet Instagrammen, het kost me teveel tijd en ik vind alleen plaatjes kijken toch gewoon minder interessant... het blijft zo oppervlakkig - is mijn bescheiden mening ;o)

  ReplyDelete

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)