Wednesday, June 29, 2011

Sint Jan

Een week van uitersten. Regen en zonneschijn. Op school werd in verband met de regen 24 juni besloten om het Sint Jans feest maandag te vieren met de peuters en de kleuters. Je kunt zeggen dat je je niet door het weer moet laten leiden maar dit was een unieke kans. En ja het goot vrijdagochtend! En wat was het maandag prachtig! Zo als het Sint Jans feest hoort te zijn stralend en zonnig, iedereen zo vrolijk met bloemen in het haar. Soms helemaal onder de indruk van alle pracht en praal.
 

Op versierde karren achter de tractor, met een strijkje voor de muzikale omlijsting naar het bos. Wat een bof dat ik dit jaar meemocht met mijn twee kleuters! Opa vierde het met onze jongste en haar peuterklasje wat dichter bij school.

En dan vanavond onze laatste poppencursusavond, de pop wordt afgemaakt... Jammer, ik zal die gezellige avonden wel missen. Na de vakantie doen we het gewoon nog een keer. Ik wil er in elk geval voor Sam ook nog 1 maken, Robin heeft Mientje al en nu krijgt Rozemarijn Noortje.
Voor twee poppencursusmaatjes een vlinder gehaakt, een speldje voor Esther en een DIY voor zij die ALLES zelf kan maken !

En een jurkje vast voor het popje met natuurlijk een mutsje omdat Rozemarijn die ook altijd draagt.En dan tja na het machtige weer waar we gisterenavond vanuit de serre met de oudste twee vol bewondering naar hebben zitten kijken en luisteren. De bliksem vloog ons om de oren en de regen kwam door de openslaande deuren naar binnen... Het einde van twee heerlijk warme dagen die ons vervullen met heimwee naar de tijd toen we nog op een heel warm eiland woonden.
Vandaag is alles nat en groen.
We verheugen ons alweer op de zon.

No comments:

Post a Comment

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)