Wednesday, May 06, 2015

no reply?

Zo fijn vind ik het om reacties te lezen. Het geeft je ook het gevoel dat je gelezen wordt en bekeken wordt. Anderen zien je. Ook rijst bij mij dan altijd de vraag of ik dat erg vind of niet. Want hoe gek het ook klinkt maar juist door die reacties besef ik dat wat ik op dit blog zet openbaar is. Dat dus eigenlijk iedereen het kan bekijken en er aldus ook iets van zal vinden. Nou hoef ik ook niet alles te weten wat er van gevonden wordt en ik vind het zelf dus ook gewoon nog steeds heel erg leuk om te vertellen en te laten zien. Het is lekker om te kunnen inspireren maar ook om geïnspireerd te worden en dan kijk en lees ik dus weer blogs van anderen.
En vind ik daar ook iets van. Niet altijd het vermelden waard denk ik soms. Maar dan denk ik weer dat anderen het waarschijnlijk net zo leuk vinden om reacties te lezen als ik. En stiekem denk ik ook wel eens, als ik nou maar bij anderen blijf reageren dan...
juist komt het ook weer terug
En dan heb ik nog twee blogs. Één eigenlijk vooral voor ons zelf almosteverymorningaround8am en één omdat ik het heel fijn leuk en belangrijk vind maar er te weinig tijd voor heb ikookgewoon (voor het blog dan en de tekeningen, ik neem wel de tijd om zelf te koken zonder pakjes en zakjes)
Ik lees de reacties vaak in mijn inbox en een hele tijd lang schreef ik iedereen iets terug. Iedereen. Tot dat ik zag dat er bij de meesten gewoon dit  <noreply-comment@blogger.com> achter de naam staat als ik wil beantwoorden.
Jammer!
Vele, vele berichtjes van mij als reactie op een reactie zweven dus gewoon een beetje door de lucht.
Toch wil ik dan maar iedereen via deze weg laten weten dat ik alle reacties altijd, echt altijd lees en dat ik daar ook heel blij van word en dat ik je altijd terug schrijf mits je geen no reply aan hebt staan.
Dank iedereen. Dus bij deze.

12 comments:

 1. Reacties zijn altijd leuk om te lezen.

  Groet Thea

  ReplyDelete
 2. En ik zie je reactie in mijn mailbox, dat vind ik altijd supergezellig!!

  ReplyDelete
 3. :-), een niet zo actieve bloglezer. Ik vind het leuk om je creatieve blogs te lezen.

  ReplyDelete
 4. Ik lees ook graag reacties en probeer dus altijd wel een kleine reactie bij iedereen te zetten groetjes Marie-Claire

  ReplyDelete
 5. Ja voor de reacties doen we het toch wel... dankjewel dat je ook bij mij kwam reageren. Heel leuk blog heb je! Ben meteen maar volger geworden! ;-)

  ReplyDelete
 6. Ja voor de reacties doen we het toch wel... dankjewel dat je ook bij mij kwam reageren. Heel leuk blog heb je! Ben meteen maar volger geworden! ;-)

  ReplyDelete
 7. Hola, es un placer siempre pasear por tu blog, haces cosas muy bonitas.
  besos

  ReplyDelete
 8. reacties zijn leuk, maar zonder reacties blijven we (zus en ik) toch wel bloggen. ook leuk dat je volger bent geworden bij ons, ik zie veel leuks hier, dus jou ook volgen is een logische stap.
  groetjes, Evelyn

  ReplyDelete
 9. Helemaal akkoord met je. Zelf lees ik ook alle reacties op mijn blog en vind het enorm leuk om ze te krijgen. Ze gelden voor mij als waardering voor de tijd die je in je blog steekt. Ik probeer ook altijd reacties na te laten bij de blogs die ik lees, zoals nu dus. :)

  ReplyDelete
 10. Van die no reply weet ik niets af, misschien is dat standaard? Ik heb idd ook graag reacties, gewoon maar om te weten of je gelezen wordt. Meestal reageren dezelfde mensen en daar krijg je dan toch een soort van band mee.

  ReplyDelete
 11. Inderdaad altijd fijn reacties te krijgen, zo weet je dat het geapprecieerd wordt wat je doet ... hoe klein die reactie ook is :-)

  ReplyDelete
 12. Ach, ik heb het maar geaccepteerd, dat er zo weinig reacties komen op een berichtje. Tegenwoordig kijk ik naar hoeveel lezers ik per week had en denk dan, zo die hebben weer even genoten van een kijkmomentje.... Ik doe het tenslotte gewoon voor mijzelf, dat bloggen nietwaar? Maar ik geniet zelf trouwens ook altijd van jouw verhaaltjes, zonder reactie achter te laten... Maar bij deze dan eens een uitgebreide reactie, dank je wel voor het onvermoeibaar inspireren!

  ReplyDelete

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)